november 25

Wat je als christen absoluut moet weten over de Law of Attraction

2  comments

In deze aflevering neemt Tessa je mee in de verschillende facetten van de Law of Attraction (LoA), ook wel de Wet van Aantrekking, vanuit spiritualiteit, Bijbel en wetenschap!

Positief denken, affirmaties, visualisatie en manifestatie zijn termen die niet weg te denken zijn uit deze filosofie. Tessa is op verschillende manieren met de LoA in aanraking gekomen. Zeker de laatste jaren doet deze LoA sterk zijn intrede in Nederland en lijkt het ook onder christenen een steeds meer geaccepteerde filosofie en methode voor het aantrekken en manifesteren van persoonlijk en zakelijk geluk en succes.

Tegelijkertijd roept de LoA veel vragen op en hebben vooral veel christenen een dubbel gevoel bij deze filosofie. Maar waarom? Tessa neemt je mee in haar zoektocht en bevindingen en duikt samen met jou de diepte in om erachter te komen. 

Wil je het werk van Tessa (en haar team) steunen, zodat ze steeds meer van dit soort content gratis met de wereld kan delen? En christenen op het gebied van God, geloof, mindset, de werking van je brein, gezondheid en spiritualiteit kan inspireren en toerusten vanuit de liefde en waarheid van God?

Ga dan snel naar tessavanolst.com/word-partner en word partner!


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Abonneer je nu op de godfluencer podcast via Spotify of Apple Podcast!

Dit vind je misschien ook interessant!

Hoe kun je heel bewust prioriteit geven aan herstel?

Hoe kun je heel bewust prioriteit geven aan herstel?

Wat doe je als je (harde) kritiek krijgt en wat bid je dan?

Wat doe je als je (harde) kritiek krijgt en wat bid je dan?
Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Hi Tessa, Wat een goede podcast die niet alleen de LoA goed uitlegt maar ook de valkuilen waar wij als christenen in kunnen stappen benoemt. Ik kwam de laatste tijd veel in aanraking met LoA en merk dat het inderdaad sterk in opkomst is in Nederland en ik vind dat je echt goed hebt neergezet wat het verschil is met een christelijke vernieuwing van je denken. De duivel maakt na wat God volmaakt heeft gecreeerd en vaak doet hij dat heel listig zodat het heel erg lijkt op de waarheid. Maar LoA is een manier om zonder Jezus Christus jezelf te redden en Hem niet undefined nog minder Hem nodig te hebben. Dank voor je onderscheidingsvermogen

    1. Hoi Christine,
      Wat mooi om deze reactie hier van je te ontvangen. Zo mooi dat je de uitleg over de LoA waardeert. Inderdaad is het sterk in NL in opkomst en het is mooi om te merken dat mensen zo goed het verschil kunnen onderscheiden vanuit de christelijke levensvisie. Groetjes en zegen, Tessa

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!