Partners

Let's team up!


Bouw mee aan de missie om mensen met Christus te verbinden en praktisch inzicht in de essentie van het leven te brengen!

Here to help you put on the mind of Christ and bring practical understanding to the essence of life.

~ Romeinen 12:2 ~

Een boodschap die jou niet alleen maar een fijn gevoel geeft, maar je weerbaar maakt en eigenaarschap leert nemen over het leven. Een boodschap van geloof en praktisch inzicht in de essentie van het leven. Een boodschap die je brengt aan het hart van God, maar ook aan het einde van jezelf. Een boodschap die Bijbelse wijsheid, praktische lifeskills, breinkennis en gezondheidsprincipes bij elkaar brengt om een antwoord te bieden aan hen, die hun leven willen verliezen aan God, maar niet aan de chaos van het leven.

Partners in Christ!

Samen no-nonsense geloof, praktische lifeskills en Bijbelse (gezondheid) principes via social en multi-media verspreiden om mensen te helpen met Christus te verbinden en hun denken te vernieuwen om te kunnen onderscheiden wat de goede, welbehaaglijke en volmaakte wil van God is!

Een boodschap delen die anders mag klinken in een wereld van toenemende maakbaarheid, individualisme, gemak, instant gratification, luxe en (spirituele) zelfverheerlijking. Let's do this together!

Heart to heart with the Gospel!
~ 2 Korinthe 10:5 ~

En wij breken valse redeneringen af en elke hoogte die zich verheft tegen de kennis van God, en wij nemen elke gedachte gevangen om die te brengen tot de gehoorzaamheid aan Christus. 

Geen feel good of enkel populaire boodschap, maar op waarheid gebaseerde inhoud om de kracht van het Evangelie in de levens van mensen (praktisch) zichtbaar te maken tot glorie van God! 

Let's make some impact together.

Laten we samen de misse (uit)dragen en de zegen ook. Want als partner ben je tevens ambassadeur en heb je deel aan de vrucht van de ministry.
~ Fil 4:14-18 ~

JIJ maakt het mogelijk om gratis content te blijven creëren en daarmee ondersteun je het werk van Tessa en haar team om o.a. boeken te schrijven, te spreken, podcasts & video's te maken en social media te blijven bestormen! Door jou kunnen we samen de impact vergroten en steeds meer mensen bereiken.

Voor jou!
De ministry wil in de toekomst ook regelmatig bijeenkomsten en (online) events organiseren, zodat we samen verdiepen, delen en God groot maken. Daarnaast zijn toekomstige producten ook gratis voor partners die maandelijks bijdragen.

PARTNER

You are chosen and called to stand-out with Christ on your side!
Speak life. Practice love. Experience health.

vanaf 15,- euro per maand ben je al partner!*
Kies hieronder voor welk bedrag je maandelijks wilt bijdragen.

  • Jaarlijks bijeenkomst(en) en (online) event(s)
  • Toekomstige producten (waaronder boeken) zijn gratis voor partners!*

*Wil je een ander bedrag geven? Dat kan en mag natuurlijk altijd, maar neem dan even contact op door een mail te sturen naar admin@tessavanolst.com

Veel gestelde vragen:

Kan ik ook een bedrag per kwartaal of jaar geven? 

Hoe zeg ik op?

Hoe kan ik betalen?

Is de prijs inclusief of exclusief btw?

Gods words are proved true. A shield for people to trust.
~ Proverbs 30:5 ~

Stop met scrollen. JOIN THE MOVEMENT!

© 2017-2020, Tessa van Olst. All rights reserved

Privacy Policy  |  Disclaimer