Doorbreek de leugens in je denken en leef vanuit Gods tegenwoordigheid!

We willen mensen in staat stellen hun denken te vernieuwen en bolwerken te ontkrachten met de waarheid van God en praktisch onderwijs, zodat ze vrijheid kunnen gaan ervaren in hun leven.

WIJ GELOVEN!

Wij geloven in een boodschap die mensen helpt om weerbaar en veerkrachtig te worden, zodat ze de grilligheid van het leven kunnen trotseren vanuit de kracht van het Evangelie en de liefde van God.


Wij vinden dat iedereen op de wereld in staat moet worden gesteld om een gezond spiritueel, mentaal en fysiek leven op te bouwen aan de hand van praktische Bijbelse leefstijl principes gecombineerd met recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van leefstijl en gezondheid.


Daarom brengen wij een boodschap die Bijbels wijsheid, praktische lifeskills, breinkennis en gezondheidsprincipes bij elkaar brengt om een antwoord te bieden aan hen, die hun leven willen verliezen aan God, maar niet aan de chaos van het leven.


Je brein is (emotioneel) geprogrammeerd om je hart te volgen. Én jouw hart is gemaakt om te verbinden aan Gods hart. Alleen op die manier kun je het volle leven met Hem ervaren en de bolwerken in je denken afbreken!


~ 2 Korinthe 10:4-5 ~

wij geven

Vanuit de passie om mensen verder te helpen in het leven en ze kenbaar te maken met Gods hart en waarheid voor hen, maken we gebruik van iedere mogelijke methode die God ons geeft om Zijn Woord te verspreiden: trainingen, video’s, podcast, social media en boeken. Bovendien geloven we dat Gods liefde en waarheid voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom is het onze visie om al onze content gratis toegankelijk te maken, zélfs de boeken van Tessa! 

U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets.
~ Mattheus 10:8 ~

PODCAST

Volg de Godfluencer Podcast en abonneer je.

VIDEO

Abonneer je op ons Youtube kanaal.

SOCIAL

Volg ons op Instagram en Facebook.

We hebben wel je hulp nodig

Hoewel we alles gratis weggeven, kunnen we niet alles gratis maken. Als jij gelooft in onze missie en platform, zouden we je dan mogen vragen maandelijks partner bij ons te worden? Op die manier draag je bij en zorg je ervoor dat we met liefde kunnen blijven doen wat God van ons vraagt!

Over Tessa

Tessa wordt sterk gedreven door haar passie om mensen te brengen in de waarheid. Meer dan 10 jaar geleden heeft ze zelf op bijzondere wijze ervaren hoe de enorme kracht van God door Zijn Liefde en Waarheid haar vrij zette van de leugens in haar denken en haar in overwinning op depressie bracht. Samen met haar voorliefde voor Gods Woord, haar achtergrond in de gezondheidswetenschappen en passie voor de werking van het brein, combineert ze veel van haar kennis en ervaring om mensen te helpen, vanuit Gods hart en liefde.

Geen partner, maar wil je wel op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze Nieuwsbrief en ontvang regelmatig een mail in je inbox!