Coaches en counselors

Wekelijks krijgen we vragen binnen over (persoonlijke) situaties waar wij als Tessa van Olst Ministries helaas niet bij kunnen helpen of krijgen we de vraag naar goede, christelijke coaches. In veel gevallen hebben situaties of worstelingen meer en diepere aandacht en begeleiding nodig. Tessa heeft veel verschillende podcasts opgenomen. We willen je aanmoedigen om deze te luisteren. 

Tessa van Olst Ministries biedt geen (persoonlijke) counseling aan. Mocht je op zoek zijn naar een coach of counselor dan bieden we hieronder een overzicht aan van diverse coaches en counselors waar wij goede ervaring mee hebben. We zijn van mening dat je dit in gebed bij God mag brengen en vraagt om Zijn leiding hierin.

We hopen en bidden dat het je een stap verder brengt in jouw zoektocht en dat je genezing en/of bevrijding mag ontvangen en vrijheid mag gaan ervaren!

Overzicht Coaches en counselors

Christencoaches

Bij de vereniging Christen Coaches zijn ruim 100 christelijke coaches aangesloten. Ze verschillen in doelgroep en manier van werken, maar hebben één dingen gemeenschappelijk: ze zijn er om jou een stap verder te helpen! Ga via deze link naar de website voor meer informatie.

Groundwork

Groundwork heeft een overzicht van opgeleide coaches en therapeuten en hun specialisatie of aandachtsgebied. Ga via deze link naar de website voor meer informatie.

Total Balance

Total Balance heeft een overzicht van opgeleide coaches en therapeuten en hun specialisatie of aandachtsgebied. Ga via deze link naar de website voor meer informatie.

Puurity

De praktijk Puurity is gespecialiseerd om te helpen bij o.a. traumaverwerking, angst, depressie, burnout, seksuele problemen en verslavingen. Ga via deze link naar de website voor meer informatie.

Imago Dei Counseling

Naomi Appelhof is gericht op vrouwen en is sterk in het helpen met het vernieuwen van denken op basis van God Woord en kan jou helpen om concreet aan de slag te gaan om jouw doel te bereiken. Ga via deze link naar de website voor meer informatie.

Heel en vrij Counseling

Caroline van der Vegt, van Heel en Vrij (www.heelenvrij.nl) biedt (online) counseling aan op diverse thema’s, zoals depressie, angst, eetstoornissen, verslavingen, burn-out en geeft ook begeleiding in het omgaan met hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Daarnaast kunnen stellen ook bij haar terecht voor relatiecounseling.