Geef en help mee meer mensen te bereiken

Het kan zijn dat je geraakt bent door het onderwijs van Tessa of dat je inmiddels ook haar (gratis) boek 'Depressie Ontwapend' hebt gelezen. Tessa maakt podcast, schrijft en maakt video om zoveel mogelijk mensen te helpen. Als je zaait in de ministry zorg je ervoor dat Tessa steeds meer content kan maken en dat het onderwijs veel meer mensen zal gaan bereiken. 

MISSIE

TvOM is een apostolisch profetische bediening die de missie draagt om mensen vrij te zetten in hun relatie met God, zodat zij kracht en doorbraak ervaren en doen waartoe zij geroepen zijn ondanks alles wat het leven ongenuanceerd op hun pad smijt. We doen dit door hen bekend te maken met de volheid en vrijheid van leven door de waarheid van Christus met praktisch bijbels en wetenschappelijk goed onderwijs op het gebied van gezondheid en spiritualiteit in onze huidige tijd. 

Eenmalige gift

draag bij

Je wilt gewoon graag eenmalig en met liefde zaaien in onze projecten (zoals podcast, boeken, video's en (online) onderwijs).

  • Met jouw gift investeer je in onze projecten, zodat we mensen bekend kunnen maken met Gods bevrijdende liefde en waarheid.
  • Op dit moment ontvang je dan ook automatisch het boek Depressie Ontwapend gratis thuis gestuurd!

Geef maandelijks

word partner van de missie

Je wilt je graag als partner verbinden en ambassadeur zijn van de missie! 

  • Jouw maandelijkse bijdrage helpt een stabiele basis creëren voor onze missie, ministry en het (gratis) verspreiden van waardevolle content.
  • Jaarlijks organiseren we een partnerdag speciaal voor onze partners.
  • Je ontvangt als partner altijd als eerste (gratis) onze nieuwe boeken en producten in je brievenbus.

Steun ons nu met ons eigen GEBOUW:

~ en zaai mee in Gods Koninkrijk ~

Vanaf 1 juli 2021 Een Eigen Gebouw

Vanaf 1 juli hebben we het voorrecht een fulltime gebouw te mogen huren. Uiteraard is dit niet gratis en geloven we God voor voorziening. Dit kan alleen als mensen meebouwen en zaaien in dit gave project. Een project wat ons niet alleen de mogelijkheid biedt voor de opslag van boeken, maar tevens mogelijk maakt wat God al een tijdje tot ons hart spreekt: een eigen kantoor, podcast & video studio én een ruimte voor bijeenkomsten en seminars om mensen nog beter te bediening met dat wat God ons te doen geeft!!

Heart to heart with the Gospel!

En wij breken valse redeneringen af en elke hoogte die zich verheft tegen de kennis van God, en wij nemen elke gedachte gevangen om die te brengen tot de gehoorzaamheid aan Christus. 


Geen feel good of enkel populaire boodschap, maar op waarheid gebaseerde inhoud om de kracht van het Evangelie in de levens van mensen (praktisch) zichtbaar te maken tot glorie van God! 

faq

Hoe kan ik betalen? 

Met iDeal of Bancontact voor de eenmalige gift en de eerste betaling van de maandelijkse bijdrage. De maandelijkse bijdrage verloopt daarna via automatische incasso (zorg daarom dat je altijd voldoende geld op je rekening hebt staan). 

Kan ik de maandelijkse bijdrage ook per kwartaal of jaar voldoen?

Nee, de partnerschap bedragen worden maandelijks afgeschreven. Helaas kunnen bedragen van €1000,- of meer niet via automatische incasso worden ontvangen. Wil je toch graag meer geven of heb je hier vragen over? Mail dan ons team via administratie@tessavanolst.com en dan kijken we samen even wat we voor je kunnen doen. 

Kan ik ook een losse gift geven door direct overmaken?

Ja, dat kan zeker! Je kunt zelf een bedrag doneren op de rekening van de ministry: 

tnv Stichting Tessa van Olst Ministries 
op IBAN: NL03RABO0357641620
Als je er niet uitkomt mag ook altijd even contact opnemen via administratie@tessavanolst.com.

Hoe verhoog of verlaag ik mijn maandelijkse bijdrage (partnerschap)? 

Als je het bedrag van jouw partnerschap wilt verhogen of verlagen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar administratie@tessavanolst.com. Geef ons door wat je wilt dat het bedrag wordt en wij zullen dit voor je doorvoeren. 

Hoe zeg ik een partnerschap / maandelijkse bijdrage op? 

Als je jouw partnerschap wilt opzeggen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar administratie@tessavanolst.com. Doe dit uiterlijk voor de 25e van de maand.

Is het bedrag met of zonder BTW?

Het bedrag is een gift aan de ministry en is dus zonder BTW. 

Is de (maandelijkse) Gift aftrekbaar?

Omdat de stichting een ANBI status heeft is jouw bijdrage voor de belasting aftrekbaar.