Geef en help mee meer mensen te bereiken

Het kan zijn dat je geraakt bent door het onderwijs van Tessa of dat je inmiddels ook haar (gratis) boek 'Depressie Ontwapend' hebt gelezen. Tessa maakt podcast, schrijft en maakt video om zoveel mogelijk mensen te helpen. Als je zaait in de ministry zorg je ervoor dat Tessa steeds meer content kan maken en dat het onderwijs veel meer mensen zal gaan bereiken. 

MISSIE

De missie van TvOM is mensen bekend maken met de volheid en vrijheid van leven door de waarheid van Christus. Dit doen we door het geven van praktisch, bijbels en wetenschappelijk goed onderwijs op het gebied van gezondheid en spiritualiteit in onze huidige tijd. 

Eenmalige gift

draag bij

Je wilt gewoon graag eenmalig en met liefde zaaien in onze projecten (zoals podcast, boeken, video's en (online) onderwijs).

  • Met jouw gift investeer je in onze projecten, zodat we mensen bekend kunnen maken met Gods bevrijdende liefde en waarheid.
  • Op dit moment ontvang je dan ook automatisch het boek Depressie Ontwapend gratis thuis gestuurd!

Geef maandelijks

word partner van de missie

Je wilt je graag als partner verbinden en ambassadeur zijn van de missie! 

  • Jouw maandelijkse bijdrage helpt een stabiele basis creëren voor onze missie, ministry en het (gratis) verspreiden van waardevolle content.
  • Je ontvangt alle producten van de ministry altijd gratis*

*Exclusief het Godacious jaarprogramma (ivm gekoppelde coaching en licentie).

Ons Boek Project:

(mede mogelijk gemaakt door jouw donatie of partnerschap)

Depressie Ontwapend! (gratis boek)

De eerste oplage (eerste druk) betrof 5000 boeken! Alle boeken worden weggegeven, omdat Tessa in gebed die opdracht van God heel sterk ervaren heeft. Het doel is samen op te staan tegen de gevolgen van depressie met de liefde en waarheid van God! Het lijkt er inmiddels op dat er een tweede druk zit aan te komen en we kunnen je steun heel goed gebruiken. Samen met jou kunnen we dit mogelijk maken en stel je ons met jouw gift of partnerschap in staat om ook de volgende 5000 boeken weg te geven.

Samen opstaan tegen depressie met de waarheid en liefde van God.

~ 2 Korinthe 10:4-5 ~

Heart to heart with the Gospel!

En wij breken valse redeneringen af en elke hoogte die zich verheft tegen de kennis van God, en wij nemen elke gedachte gevangen om die te brengen tot de gehoorzaamheid aan Christus. 


Geen feel good of enkel populaire boodschap, maar op waarheid gebaseerde inhoud om de kracht van het Evangelie in de levens van mensen (praktisch) zichtbaar te maken tot glorie van God! 

faq

Hoe kan ik betalen? 

Met iDeal of Bancontact voor de eenmalige gift en de eerste betaling van de maandelijkse bijdrage. De maandelijkse bijdrage verloopt daarna via automatische incasso (zorg daarom dat je altijd voldoende geld op je rekening hebt staan). 

Kan ik de maandelijkse bijdrage ook per kwartaal of jaar voldoen?

Nee, de partnerschap bedragen worden maandelijks afgeschreven. Helaas kunnen bedragen van €1000,- of meer niet via automatische incasso worden ontvangen. Wil je toch graag meer geven of heb je hier vragen over? Mail dan ons team via admin@tessavanolst.com en dan kijken we samen even wat we voor je kunnen doen. 

Kan ik ook een losse gift geven door direct overmaken?

Ja, dat kan zeker! Je kunt zelf een bedrag doneren op de rekening van de ministry: 

tnv Stichting Tessa van Olst Ministries 
op IBAN: NL03RABO0357641620
Als je er niet uitkomt mag ook altijd even contact opnemen via admin@tessavanolst.com.

Hoe zeg ik een partnerschap / maandelijkse bijdrage op? 

Als je jouw partnerschap wilt opzeggen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar admin@tessavanolst.com. Doe dit uiterlijk voor de 25e van de maand.

Is het bedrag met of zonder BTW?

Het bedrag is een gift aan de ministry en is dus zonder BTW. 

Is de (maandelijkse) Gift aftrekbaar?

Omdat de stichting een ANBI status heeft is jouw bijdrage voor de belasting aftrekbaar.