Geef en help mee meer mensen te bereiken

Het kan zijn dat je geraakt bent door het onderwijs & de preaching van Tessa. Tessa maakt podcast, schrijft en maakt video om zoveel mogelijk mensen te helpen. Als je zaait in de ministry zorg je ervoor dat Tessa steeds meer content kan maken en dat het onderwijs veel meer mensen zal gaan bereiken. 

MISSIE

TvOM is een apostolisch profetische bediening die de missie draagt om mensen vrij te zetten in hun relatie met God en hun roeping, zodat zij kracht en doorbraak ervaren en doen waartoe zij bedoeld zijn ondanks alles wat het leven ongenuanceerd op hun pad smijt. We doen dit door hen bekend te maken met de volheid en vrijheid van leven door de waarheid van Christus met praktisch bijbels en wetenschappelijk goed onderwijs op het gebied van gezondheid en spiritualiteit in onze huidige tijd. 

Eenmalige gift

draag bij

Je wilt gewoon graag eenmalig en met liefde zaaien in onze projecten (zoals podcast, boeken, video's en (online) onderwijs).

  • Met jouw gift investeer je in onze projecten, zodat we mensen bekend kunnen maken met Gods bevrijdende liefde en waarheid.
  • Ontvang het boek Depressie Ontwapend gratis thuis gestuurd! 

Geef maandelijks

word partner van de missie

Je wilt je graag als partner verbinden en ambassadeur zijn van de missie! 

  • Jouw maandelijkse bijdrage helpt een stabiele basis creëren voor onze missie, ministry en het (gratis) verspreiden van waardevolle content.
  • Jaarlijks organiseren we een partnerdag speciaal voor onze partners.
  • Je ontvangt als partner altijd als eerste (gratis) onze nieuwe boeken en producten in je brievenbus.

PROJECTEN

PODCAST

~ Uitbreiding Godfluencer & Gloednieuwe Podcast ~

We hebben grote plannen met de podcast. Zo zijn we in oktober '23 gestart met de opnames voor de (1)Godfluencer & Friends Interview Series en zijn we daarnaast gestart met de opnames voor de (2)GLOEDNIEUWE PODCAST samen met Esther Vorsterman van Oijen (waarover later meer)!

Financiën maken tijd en middelen vrij om de podcast mogelijk te maken en we merken echt dat God hierin spreekt om te bewegen.

We zijn super enthousiast en mogelijk wil je graag zaaien in dit project!

STUDIO UPGRADE 

~ Media / Podcast / Video ~

We hebben grote plannen met de podcast & video. 

Goede techniek, apparatuur en de juiste mensen zijn nodig om met goede kwaliteit en optimale efficientie onze krachtige content te (blijven) publiceren. Dus een goede studio is van groot belang en God spreekt echt in dit seizoen daar in te investeren.

We staan dus in geloof voor Zijn voorziening, omdat God gesproken heeft!

Heel gaaf als je financieel wilt bijdragen en zaaien in dit project!

BOEKEN

~ Engelse vertaling Depressie Ontwapend & Nieuwe projecten ~

De stem van God is nodig, de stem van LEVEN! Niet alleen in Nederland, maar overal in de wereld. Daarom hebben we Depressie Ontwapend laten vertalen naar het Engels en willen we deze versie zo snel mogelijk publiceren voor het internationale publiek!

Daarnaast is Tessa bezig met het schrijven van 2 nieuwe boeken (over 'vernieuwen van denken' en 'identiteit & roeping'). 

Doot te zaaien in deze projecten zorg je dat we deze boeken kunnen weggeven en mensen opbouwen in de WAARHEID van God! 

Heart to heart with the Gospel!

En wij breken valse redeneringen af en elke hoogte die zich verheft tegen de kennis van God, en wij nemen elke gedachte gevangen om die te brengen tot de gehoorzaamheid aan Christus. 


Geen feel good of enkel populaire boodschap, maar op waarheid gebaseerde inhoud om de kracht van het Evangelie in de levens van mensen (praktisch) zichtbaar te maken tot glorie van God! 

faq

Hoe kan ik betalen? 

Met iDeal of Bancontact voor de eenmalige gift en de eerste betaling van de maandelijkse bijdrage. De maandelijkse bijdrage verloopt daarna via automatische incasso (zorg daarom dat je altijd voldoende geld op je rekening hebt staan). 

Kan ik de maandelijkse bijdrage ook per kwartaal of jaar voldoen?

Nee, de partnerschap bedragen worden maandelijks afgeschreven. Helaas kunnen bedragen van €1000,- of meer niet via automatische incasso worden ontvangen. Wil je toch graag meer geven of heb je hier vragen over? Mail dan ons team via administratie@tessavanolst.com en dan kijken we samen even wat we voor je kunnen doen. 

Kan ik ook een losse gift geven door direct overmaken?

Ja, dat kan zeker! Je kunt zelf een bedrag doneren op de rekening van de ministry: 

tnv Stichting Tessa van Olst Ministries 
op IBAN: NL03RABO0357641620
Als je er niet uitkomt mag ook altijd even contact opnemen via administratie@tessavanolst.com.

Hoe verhoog of verlaag ik mijn maandelijkse bijdrage (partnerschap)? 

Als je het bedrag van jouw partnerschap wilt verhogen of verlagen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar administratie@tessavanolst.com. Geef ons door wat je wilt dat het bedrag wordt en wij zullen dit voor je doorvoeren. 

Hoe zeg ik een partnerschap / maandelijkse bijdrage op? 

Als je jouw partnerschap wilt opzeggen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar administratie@tessavanolst.com. Doe dit uiterlijk voor de 25e van de maand.

Is het bedrag met of zonder BTW?

Het bedrag is een gift aan de ministry en is dus zonder BTW. 

Is de (maandelijkse) Gift aftrekbaar?

Omdat de stichting een ANBI status heeft is jouw bijdrage voor de belasting aftrekbaar.