Boek Tessa als spreekster of vul een aanvraag in voor (online) samenwerking. 

Aanvraagformulier spreekbeurt of samenwerking:

In 2024 ligt onze eerste prioriteit en focus op invulling geven aan: (1) onze eigen projecten (uitbrengen van boeken, media & podcast, organiseren van eigen conferenties, (online) trainingen en evenementen), (2) directe samenwerkingen en daarnaast (3) te spreken op de plekken waarvan we expliciet ervaren dat we daar moeten zijn. Dat betekent dat we niet aan alle (s)preekbeurt aanvragen invulling zullen geven. We nemen elk verzoek biddend in overweging en vragen hiervoor uw begrip.

Om de aanvraag zo goed mogelijk te kunnen verwerken vragen we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het is voor ons dan makkelijker goed af te stemmen met de agenda en reeds lopende aanvragen en projecten. 

volledige naam*
Organisatie*
telefoonnummer*
EmailAdres*
Waar heeft je aanvraag mee te maken (kies optie)*
Selecteer een optie
  • Uitnodiging spreken
  • Uitnodiging samenwerking
  • Anders 
Aanvullende Info
0 of 200
0 of 350
0 of 750
HOe heb je ons gevonden? 

Volg me op:

Over Tessa

Tessa wordt sterk gedreven door haar passie om mensen te brengen in de waarheid. Meer dan 10 jaar geleden heeft ze zelf op bijzondere wijze ervaren hoe de enorme kracht van God door Zijn Liefde en Waarheid haar vrij zette van de leugens in haar denken en haar in overwinning op depressie bracht.

Samen met haar voorliefde voor Gods Woord, haar achtergrond in de gezondheidswetenschappen en passie voor de werking van het brein, combineert ze veel van haar kennis en ervaring om mensen te helpen, vanuit Gods hart en liefde.

"Opdat uw geloof niet zou bestaan in wijsheid van mensen, maar in kracht van God."

~ 1 Korinthe 2:5 ~