De kerst staat voor de deur, maar de laatste weken zijn voor mij heel intens geweest. Vorige week leverde ik het script van mijn boek geheel aan bij de redacteur. Daar ligt het dan... klaar om beoordeeld te worden, gecorrigeerd om daarna de rest van het proces in te gaan... de laatste loodjes.

Juist omdat ik 'ja' zei tegen het afmaken van het boek, zodat het begin 2021 op de plank ligt, moest ik 'nee' zeggen tegen heel veel andere dingen. Voor mijn gevoel ben ik daardoor minder productief geweest en ik ben zelfs op podcast maar liefst 6 weken lang stil geweest. Phoe... dat is eigenlijk niks voor mij, maar... het loont! Want dat boek komt er!!! En ik, we (ik en mijn team) gaan het maar liefst 5000x weggeven! Ik kan dus ook niet wachten tot ik de titel aan je mag vertellen! 

En zo'n onwijze dikke dankjewel aan al van jullie die op wat voor manier dan ook deze missie steunen. De giften (boekdonaties) en de woorden van steun en bemoediging! Zo gaaf. Ik moet je zeggen dat ik enorm geraakt ben dat zoveel mensen staan voor deze missie. En als je dit leest denk je misschien... "welke missie?". 

In de podcast aflevering deel ik er meer over en vooral ook over het proces van de afgelopen weken. Je kunt hem lekker hierboven beluisteren of via Spotify of iTunes! Dus duik snel met me in deze aflevering!

Bless, Tessa


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!