Soms komen vervelende gedachten van schuld, schaamte of angst ongevraagd bij ons binnen. Sterker nog... sommige gedachten dringen zich echt aan ons op. Ze laten ons twijfelen aan onze relatie met God en Zijn genade en vergeving, of we wel op juiste voet staan met God en of dat er iets nog niet goed zit bij ons. Deze podcastaflevering gaat niet over het overschreeuwen van die gedachten en emoties, maar ik wil je wel vurig aanmoedigen dat we ons niet (blijvend) in de luren moeten laten leggen door reeds ontmantelde leugens die ons denken keer op keer proberen binnen te dringen en ons willen vasthouden op een plek waar God ons reeds van heeft vergeven, vrij gezet en verlost! 

Zaai in het koninkrijk van God en steun de bediening! Ga naar tessavanolst.com/geven en word partner of doneer eenmalig aan onze stichting Tessa van Olst Ministries, zodat we het werk wat we doen kunnen blijven voortzetten. 


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!