Tineke is psychologe, weet een hoop en houdt van God. Daarom vind ik het zo leuk om met haar in gesprek te gaan over het leven, God en hoe wij als christenen dit praktisch kunnen vertalen naar het hier en nu. We hebben allebei ook nog eens een passie voor de werking van het brein. Een hele poos geleden raakte ik getriggerd door een lezing van Tineke over minimalisme en daarom nodigde ik haar (voor de 2de keer uit) in mijn podcast om het hier samen over te hebben. Het blijkt dat minimalisme een positief effect heeft op de werking voor ons brein. Daarnaast vroeg ik haar hoe zij naar dit onderwerp kijkt vanuit haar relatie met God en Zijn Woord. Kortom, een boeiend gesprek en het blijkt wel dat minimalisme ons echt waarde oplevert. Tineke is niet voor niets fan! En ik ook steeds meer. Wacht dus niet langer en duik met ons mee in 'minimalisme'!

Volg Tineke op instagram: @tinekewuister

Haar website: tinekewuister.nl


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!