Wat is nou een Godfluencer?

Waarom heet deze podcast nou zo en waarom ben ik gaan rebranden? Ik vertel het je allemaal in deze aflevering, waarin ik deel over mijn diepe drijfveren om dit te doen en ook mijn challenges in het hele proces. Let's walk this journey together! Ik hoop dat ik je nog lang mag blijven inspireren tot transformatie in je leven met God!

 Bless, Tessa.


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!