Veel mensen horen de term 'vernieuwen van je denken' vooral in relatie en van persoonlijke ontwikkeling. Ook in de christelijke wereld. Ik heb zelf lang op deze manier kennis gemaakt en gewerkt met deze term in mijn leven. Totdat ik erachter kwam dat ik eigenlijk een sterk wereldse uitleg en uiting gaf aan deze term in mijn leven. 

Begrijp me goed. Persoonlijke ontwikkeling in zichzelf is prima en vaak goed zelfs. Maar de Bijbelse uitleg rondom vernieuwen van je denken heeft een heel andere basis, dan de uitleg die er veelal aan wordt gegeven. 

Dat maakt dat vernieuwen van je denken in eerste instantie eigenlijk helemaal niet zoveel van doen heeft met de huidige populaire en wereldse uitleg van persoonlijke ontwikkeling... maar hoe zit dat dan?

Ik neem je graag mee in dit prachtige onderwerp en mijn bevindingen!

Deze aflevering is ook te vinden als video op YouTube:

Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube en social media kanalen!

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxsg7IJGnb36cNz4ZF47zvg

Instagram: https://www.instagram.com/tessavanolst/

Facebook: https://www.facebook.com/tessavanolstministries


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!