Deel 1: De 3 levels van gezondheid.

In de huidige maatschappij wordt veel gesproken over lichamelijke (fysieke) gezondheid en het belang van een positieve mindset en mentale gezondheid.

Daarnaast is spiritualiteit de laatste jaren heel populair omdat het voornamelijk in verband wordt gebracht met persoonlijke ontwikkeling. De Bijbel kent een grote waarde toe aan al deze aspecten, maar kent een duidelijk andere waarde en uitleg toe aan spiritualiteit dan persoonlijke ontwikkeling. Iets waarover te weinig wordt gesproken, zowel binnen als buiten het christendom.

Duik met me mee in een serie podcast afleveringen aan de hand van de stelling: "Waarom jouw positieve mindset niet genoeg is om je goed te voelen." En leer begrijpen waarom Gods definitie van spirituele gezondheid zo belangrijk voor je is! Je bent door Hem niet voor niets als geest, ziel en lichaam geschapen. 

Deze serie bestaat uit 5 delen!
Hieronder vind je de links naar de andere delen: 

Deel 2: klik hier
Deel 3: klik hier

Deel 4: klik hier
Deel 5: klik hier


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!