Ik was er ook zo mee bezig... het vinden van mijn purpose. Zonder het vinden van dat 'ding' kreeg ik zelfs het idee dat ik niet écht gelukkig kon zijn. Daar waar ik super enthousiast was, gemotiveerd en vastberaden op zoek ging... liep ik steeds verder leeg. Bij andere leek het allemaal wel te lukken. Hun droom, bedrijf, idee en purpose kwamen van de grond. Succes volgde op succes. Maar niet bij mij. Ik bleef maar struggelen. Het verlangen werd een frustratie. Het bracht me ook op een plek van mezelf vanuit mijn eigen pijn (blijven) vergelijken met anderen. Voor je het weet zit je in een ratrace en beweeg je in je leven vanuit de compleet verkeerde plek en hartsgesteldheid. Door in dit proces God te blijven zoeken en uiteindelijk me ook uit te spreken in waar ik tegen aanliep, waaronder de 'wereldse' benadering en invulling van het thema purpose, kwam ik tot de ontdekking dat nog veel meer mensen hierin vastlopen. In deze podcast deel ik met je wat mij uiteindelijk heel erg heeft geholpen! Niet mijn wil, maar Uw wil geschiede! 


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!