In deze aflevering deel ik met je hoe ik mijn angst voor spreken (in het openbaar) overwon en zelfs podcaster ben geworden. Daarin beantwoord ik de vraag wat mij nou dreef om die angst te willen overwinnen en waartoe het heeft geleid. Maar bovenal hoop ik praktische inzichten met je te delen die helpen angsten en belemmeringen te overwinnen om het plan van God voor je leven te kunnen en mogen vervullen. 

Het zou gaaf zijn als je de podcast deelt via social media, zodat het bereik wordt vergroot. Zo help je mee de message te verspreiden en andere mensen te inspireren, aan te vuren of te bemoedigen. 

Mijn dank hiervoor!
Je kunt me uiteraard volgen op Instagram (@tessavanolst of @godfluencer.podcast)
Of via Facebook (Tessa van Olst)

En je kunt me bezoeken via de website: www.tessavanolst.com


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!