Geef en help ons 10.000 extra boeken weg te geven op OPWEKKING 2023!

Op 27 en 28 mei zal ik spreken op Opwekking 2023!! Ik zal daar op 27 mei in 'The Great Place' gaan spreken over 'Strijd in je denken' voor zo'n 5000 jongeren. De dag erna spreek ik ook nog eens in de 'Teenzone'. En daarom hebben we besloten het boek Depressie Ontwapend 10.000x extra te laten drukken! Maar we hebben je hulp nodig, want dit project gaat minimaal 12.000 euro extra kosten!

MISSIE OPWEKKING 2023

Cijfers van depressie en suïcide lopen de laatste 3 jaar enorm op en dit jaar zijn deze cijfers hoger dan ooit! Elke dag plegen gemiddeld 5 mensen suïcide, waarvan 1/5 jonger dan 30 jaar (cijfers CANS)...De stem van God is nodig, de stem van LEVEN! Zou je willen helpen dit project financieel te steunen? Zodat wij deze boeken kunnen weggeven? Je helpt daarmee deze (jonge) generatie de stem van depressie en dood te verslaan. 

Eenmalige gift

draag bij

Met een eenmalig bedrag naar keuze draag je bij aan ons project!

Geef maandelijks

word partner van TVOM

Je wilt niet alleen bijdragen aan het huidige project, maar ook helpen een stabiele basis te creëren voor onze missie, ministry en het (gratis) verspreiden van waardevolle content.

Heart to heart with the Gospel!

En wij breken valse redeneringen af en elke hoogte die zich verheft tegen de kennis van God, en wij nemen elke gedachte gevangen om die te brengen tot de gehoorzaamheid aan Christus. 


Geen feel good of enkel populaire boodschap, maar op waarheid gebaseerde inhoud om de kracht van het Evangelie in de levens van mensen (praktisch) zichtbaar te maken tot glorie van God! 

faq

Hoe kan ik betalen? 

Met iDeal of Bancontact voor de eenmalige gift en de eerste betaling van de maandelijkse bijdrage. De maandelijkse bijdrage verloopt daarna via automatische incasso (zorg daarom dat je altijd voldoende geld op je rekening hebt staan). 

Kan ik de maandelijkse bijdrage ook per kwartaal of jaar voldoen?

Nee, de partnerschap bedragen worden maandelijks afgeschreven. Helaas kunnen bedragen van €1000,- of meer niet via automatische incasso worden ontvangen. Wil je toch graag meer geven of heb je hier vragen over? Mail dan ons team via administratie@tessavanolst.com en dan kijken we samen even wat we voor je kunnen doen. 

Kan ik ook een losse gift geven door direct overmaken?

Ja, dat kan zeker! Je kunt zelf een bedrag doneren op de rekening van de ministry: 

tnv Stichting Tessa van Olst Ministries 
op IBAN: NL03RABO0357641620
Als je er niet uitkomt mag ook altijd even contact opnemen via administratie@tessavanolst.com.

Hoe verhoog of verlaag ik mijn maandelijkse bijdrage (partnerschap)? 

Als je het bedrag van jouw partnerschap wilt verhogen of verlagen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar administratie@tessavanolst.com. Geef ons door wat je wilt dat het bedrag wordt en wij zullen dit voor je doorvoeren. 

Hoe zeg ik een partnerschap / maandelijkse bijdrage op? 

Als je jouw partnerschap wilt opzeggen, dan kan dat door een mailtje te sturen naar administratie@tessavanolst.com. Doe dit uiterlijk voor de 25e van de maand.

Is het bedrag met of zonder BTW?

Het bedrag is een gift aan de ministry en is dus zonder BTW. 

Is de (maandelijkse) Gift aftrekbaar?

Omdat de stichting een ANBI status heeft is jouw bijdrage voor de belasting aftrekbaar.