Kunnen we alleen gelukkig zijn als we God kennen? Of is een gelukkig gevoel niet (alleen) afhankelijk van onze relatie met God en ons 'christen-zijn'? In deze aflevering neem ik je mee in deze vraag, die in 2009 mede mijn leven veranderde. Ik overwon depressie in mijn leven door de vernieuwing van mijn denken. Het bracht me op een pad waarin ik ontdekte dat we betere, gezondere en positievere gedachten en emoties kunnen ontwikkelen, juist op basis van Gods Woord en Liefde. Het werd voor mij heel praktisch en daardoor transformerend. En vele principes worden ook nog eens ondersteund door wetenschappelijke inzichten. Als je weet 'hoe' dit werkt, dan ga je vrijheid ervaren.  

De komende tijd neem ik je daarom graag mee in een serie van afleveringen hier op de podcast en video's op Youtube over dit onderwerp. Want... gelukkig zijn... wat is dat nou echt? En je denken vernieuwen. Wat betekent dat eigenlijk? Pas als je dat helder hebt kun je kiezen om je denken te gaan vernieuwen.  

Abonneer je dus ook op Youtube!!

Bless, Tessa


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!