Ongeveer 3 jaar geleden staarde ik door het raam naar buiten. "Als ik dit echt geloof... wat is dan de relevantie van Jezus in mijn leven?" Deze vraag, die voortkwam uit een intens besef van maakbaarheid en mensgerichtheid, die ik had ontwikkeld in de manier waarin ik met het Evangelie en bepaalde zaken in het leven omging, brachten mij op mijn knieën. Terug, dicht aan het hart van God. "Waar was ik mee bezig?" Het werd de basis voor een diepe zoektocht in oa de Law of Attraction, de 'name it and claim it' generatie, maakbaarheid, geloof, spiritualiteit en nog veel meer. Ik deel een stuk van mijn persoonlijke verhaal en strijd in deze aflevering die onder andere heeft geleid tot de (inmiddels veelbeluisterde) aflevering: "Wat je als christen absoluut moet weten over de Law of Attraction".


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!