In deze aflevering deel ik met je hoe ik mijn verhaal te vaak verschuil achter kennis. Kennis is hartstikke gaaf, zeker als het verbonden is aan Gods Woord en hart, maar wat we echt nodig hebben is leven vanuit openbaring met Hem. Onze emoties diep laten raken door Hem elke dag van ons leven. En dat is juist mijn verhaal! Zijn kracht is de daadwerkelijke brandstof voor transformatie in mijn leven.

Al reeds op jonge leeftijd heb ik de roep van God ervaren. En die roep is om Zijn grootsheid zichtbaar te maken en te delen hoe mijn leven tot getuigenis is van Zijn kracht, liefde en vuur. Ik weet dat wat Hij voor mij heeft, Hij ook (en nog zoveel meer) voor jou heeft! Het is Zijn hart die de hartslag is van ons leven. 


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!