Tijd voor jullie vragen!

Naar aanleiding van de podcast aflevering met Elsa Schaddelee (Called for Greatness Podcast, afl van 15 juni 2020) en mijn eigen aflevering ("Hoe ik mijn echte verhaal verschuil achter kennis" van 8 juni 2020 ) zijn er vele vragen binnengekomen en mensen die hun hart en verhaal met me hebben gedeeld. In deze podcast neem ik je mee in die vragen. Eigenlijk een soort Q&A, waarin ik hoop dat vanuit deze podcast meerdere mensen geholpen zijn of zich herkennen in de vragen van luisteraars.

In deze aflevering deel ik ook met je  wat ik naar voren zag komen als het #1 diepe verlangen van christenen, maar ook vaak hun pijn. 


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!