Ik werd me laatst iets pijnlijk bewust. Ik ben soms bang voor succes. En het (h)erkennen van deze angst voelde even heel gek. Want angst voor falen of angst voor afwijzing zijn fundamentele (bekende) angsten voor de mens. Maar de angst voor succes had ik nog niet zo gezien. Deze aflevering gaat niet over een oppervlakkig beeld van succes. Deze aflevering gaat over ruimte innemen, waarde geven aan de wereld en zinvol leven! En in alles volledig jezelf mogen zijn. Niet bang zijn voor de verantwoording die daarbij hoort. En ten diepste gaat het over vervangen van belemmerende overtuigingen door goede gedachten en krachtige woorden die God spreekt over jou en mij.

2 Korinthiers 10 v 4 en 5 leert ons dat we bolwerken in ons denken in gevangenschap kunnen nemen en kunnen transformeren door ze onder de gehoorzaamheid aan Christus te brengen. Soms moeten we patronen eruit trainen. Maar hoe werkt dat nou? In deze aflevering neem ik je mee in hoe je hiernaar kunt kijken! We kunnen onze hersenen gelukkig herprogrammeren naar de Waarheid van God en hoeven geen slachtoffer te blijven van ons eigen denken. 

Bless, Tessa.


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!