Leestijd 3-4 minuten

Vandaag ben je deel van een bijzonder mooie groep. Namelijk de 20% van de mensen in de wereld, die heel bewust bezig is met persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Ieder mens is bedoeld om te groeien. Het blijkt echter dat maar een relatief kleine groep mensen (1-5%) ook echt concrete doelen heeft en bereikt wat ze willen bereiken. Dat houdt in (en dat blijkt dus ook uit onderzoek) dat 20-24% van de mensen wel aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling en dus ook aan dromen en doelen, maar dat bijna 19% daarvan niet handelt, snel weer afhaakt of simpelweg een verkeerde strategie heeft en daardoor het doel nooit bereikt. 80% van de mensen besteedt dus geen tot weinig aandacht aan dromen en doelen of houdt het niet vol. Laat staan het plan en de droom van God voor hun leven. Want Zijn plannen zijn hoger dan onze plannen (Jesaja 55:8-12) en voor ons soms bijna 'te groot' om over na te denken. Toch belooft Hij juist ook dat alles mogelijk is bij Hem voor wie gelooft (Marcus 9:23).

Het feit dat je bewust kiest deel te nemen aan een online training zoals deze, maakt al dat je serieus actie onderneemt om persoonlijk te groeien en misschien zelfs wel je dromen waar te maken. Je zaait in je eigen ontwikkeling, in je dromen, doelen en in VISIE. Wat je zaait zul je oogsten. Zowel de Bijbel als de wetenschap bevestigen dit. Je zaait vandaag, dus je ZULT oogsten. Ik wil je van die 20% naar die 1-5% groep krijgen. De groep van mensen die doelen bereikt. Niet op een krampachtige manier, zodat je in een keurslijf komt. Maar een manier die bij je past, ruimte en tools geeft voor (h)erkennen, bijsturen en groeien, zodat je vooral ook veel positiviteit haalt uit het proces.

Vandaag is dus de perfecte dag om te starten met (of te verdiepen in) het plannen en stellen van doelen voor je leven! Of dat nou is voor je persoonlijke leven of wellicht business.

"A God-Sized Dream is simply a desire for more of what God has for you. It is not about big or small. It's about discovering what fits your heart."

 ~ Holley Gerth ~

Ik hoop jou dus te mogen inspireren, zodat je motivatie, passie en zingeving ervaart gedurende het traject wat volgt. Op die wijze krijg je een 'boost' en is het makkelijker om met je dromen en doelen aan de slag te gaan en het vol te houden. En ook makkelijker om verandering door te voeren en vast te gaan houden.

De trainingen, opdrachten en video's zijn erop gericht dat je een stap zet richting transformatie. Want je wilt niet alleen gave plannen en doelen hebben, je wilt ze daadwerkelijk gaan realiseren!

Ik vind daarbij de quote van Albert Einstein over 'waanzin' een hele goede die mij altijd scherp houdt in het proces van transformatie (andere resultaten willen gaan zien). 

"De definitie van waanzin is steeds maar weer hetzelfde doen en andere resultaten verwachten!"

 ~ Albert Einstein ~

Ga dus structureel (en routinematig) dingen anders doen in je leven en je zult andere (gewenste) resultaten gaan zien!

In de VOLGENDE LES krijg je praktische info en instructies in een korte video, zodat je weet waar je alles kunt vinden en je optimaal door de training heen rolt. Heb je nu al vragen? Dan kun je die hieronder kwijt bij 'leave a comment'. 

Succes met deze online training!! Ik wens je heel veel mooie resultaten toe.
Tessa

Reacties staan uitgeschakeld

  1. Cijfers spreken me enorm aan, maar wat echt iets met me doet (mijn hart raakt) is, dat jij Tessa, mij (en de anderen van de groep) naar die groep van 1-5 % wil krijgen. Daar spreekt passie en dat is van God ! Het gaat jou lukken en mij / ons dus ook en dat geeft zoveel hoop ! DANKJEWEL !

    1. Wat super gaaf Henry. Fijn dat je zo enthousiast bent! En helemaal geweldig te lezen dat je er voor gaat!

Reacties staan uitgeschakeld

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}