januari 29

Wat doe je als je (harde) kritiek krijgt en wat bid je dan?

0  comments

Onlangs ontving ik vrij onvriendelijke (harde) kritiek. Wanneer is kritiek nou iets waar we naar moeten luisteren en wanneer mogen we het stof van onze voeten slaan? Wie geven we inspraak in ons leven, maar bovenal... hoe bidden we voor mensen die ons raken met hun kritiek die we als onvriendelijk of zelfs vijandig ervaren? Ik ben nog lerende, maar in mijn proces heb ik een paar tips opgedaan die ik graag met je deel in deze aflevering!

In de podcast aflevering deel ik er meer over. Je kunt hem lekker hierboven beluisteren of via Spotify of iTunes! Dus duik snel met me in deze aflevering!

Bless, Tessa


Tags

godfluencer podcast, psychologie, stress, burn-out, christelijke geloof, God, Heilige Geest, Jezus Christus, lifestyle, gezondheid, brein, mindset, wetenschap


Abonneer je nu op de godfluencer podcast via Spotify of Apple Podcast!

Dit vind je misschien ook interessant!

Hoe kun je heel bewust prioriteit geven aan herstel?

Waarom ik niet geloof in zelfliefde

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Word Partner

Help je mee om te bouwen aan wat we aan het doen zijn? We willen steeds meer weggeven, maar kunnen dat alleen samen met jou!