create an extraordinary life

Ik wil jou het beste van Faith & Science laten ontdekken, zodat je groeit in je leven met God. 

Let's share stories & VISION

"Vision shows faith beyond shackles!"
~ Tessa ~

Ik hou ervan mensen uit te dagen in de status quo!

Daardoor ben ik zelf namelijk ook gekomen waar ik ben. 

1


Mijn STORY

Belemmerende gedachten hielden mij lange tijd gevangen. Onderdrukking van mijn identiteit en potentieel waren jarenlang het gevolg. Vanuit enorme onzekerheid en zelfs depressiviteit leerde ik echter (over)winnende keuzes te maken samen met God. Mijn denken werd vernieuwd (Rom 12:2)Het veranderde mijn leven intens positief.

2


Mijn vision

Ik besef dat ik niets liever wil dan dat andere mensen ook (be)grijpen wat ik (be)grijp! Zodat ze de Vrijheid en Kracht ervaren die ik mag ervaren! Mijn visie is dat mensen hun potentieel gaan zien in hun God gegeven bestemming. Maar ook dat ze van Droom naar Resultaten gaan bewegen vanuit die visie en dat potentieel.  

3


Mijn purpose

Mijn 'beenthrough', kennis en kunde als zorgprofessional en hoge interesse in 'neuro- en biblescience' maken dat ik wil uitdelen. Persoonlijke ontwikkeling is een manier om het Woord van God keer op keer bevestigd te zien worden in de werkende principes voor ALLES: geluk, succes, gezondheid, relaties en zoveel meer. God wil niets liever dan dat jij tot jouw potentieel komt. 

AWAKE to HIS dream!

Je bent niet gemaakt voor een middelmatig, maar een buitengewoon leven met God. Een leven waarin je kunt genieten, Zijn droom voor jouw leven ontdekt en je mag uitstrekken naar mentale en fysieke vitaliteit. Een leven waarin jij jouw potentieel volledig kan ontwikkelen, doelen neerzet en de resultaten behaalt die je graag wilt zien.

Make Vision plain

De online training MAKE VISION PLAIN is zo'n voorbeeld van een dienst die bijdraagt aan jouw ontwikkeling. Creëer een heldere visie en bereik je doelen in 3 stappen! Lekker praktisch en naast bijbels gefundeerd ook ondersteund met wetenschappelijke inzichten. 

This is the Final Subheading on the Page

Here, we can ask visitors to connect or share on social media.


 © 2017-2019, Tessa van Olst