Een buitengewoon leven met God?

Ik heb mogen ervaren hoe Gods waarheid vrijheid bracht in mijn denken en emoties. Dat wil ik voor jou ook! 

"Vision shows faith beyond shackles!"
~ Tessa ~

Ik hou ervan mensen uit te dagen in de status quo!

Daardoor ben ik zelf namelijk ook gekomen waar ik ben. 

1


Mijn STORY

Belemmerende gedachten hielden mij lange tijd gevangen. Onderdrukking van mijn identiteit en potentieel waren jarenlang het gevolg. Vanuit enorme onzekerheid en zelfs depressiviteit leerde ik echter (over)winnende keuzes te maken samen met God. Mijn denken werd vernieuwd (Rom 12:2)Het veranderde mijn leven intens positief.

2


Mijn vision

Ik besef dat ik niets liever wil dan dat andere mensen ook (be)grijpen wat ik (be)grijp! Zodat ze de Vrijheid en Kracht ervaren die ik mag ervaren! Mijn visie is dat mensen hun potentieel gaan zien in hun God gegeven bestemming. Maar vooral ook dat ze vrij breken van leugens in hun denken en gaan ervaren wat voor enorme kracht ligt in Gods waarheid voor hun leven!

3


Mijn purpose

Vanuit mijn relatie met God, de overwinning op depressie én mijn kennis en kunde als zorgprofessional, wil ik niets liever dan mensen kennis laten maken met de enorme kracht van het Evangelie op een wijze, die hen praktische inzicht geeft en verder helpt en in de essentiële vraagstukken van hun leven.

AWAKE to HIS dream!

Ik geloof in een boodschap die niet alleen maar een fijn gevoel geeft, maar die jou en mij weerbaar maakt en eigenaarschap leert nemen over het leven dat God ons heeft gegeven. Een boodschap die ons brengt aan het hart van God. Een boodschap die Bijbels wijsheid, praktische lifeskills, breinkennis en gezondheidsprincipes bij elkaar brengt om een antwoord te bieden aan hen, die hun leven willen verliezen aan God, maar niet aan de chaos en onrust van het leven.

Help je mee?

Help je mee, zodat we met Tessa van Olst Ministries een boodschap kunnen delen die anders mag klinken in een wereld van toenemende maakbaarheid, individualisme, gemak, instant gratification, luxe en (spirituele) zelfverheerlijking? Let's do this together!

This is the Final Subheading on the Page

Here, we can ask visitors to connect or share on social media.


 © 2020, Tessa van Olst Ministries