PODCAST

Beluister Tessa's Godfluencer Podcast!

Met elke week een nieuwe episode over God, de werking van je brein, gezondheid, mindset & het leven. Een podcast waarin Tessa deelt over Gods krachtige transformerende liefde & waarheid (Romeinen 12:2) met een positieve outlook on life en praktische inzichten. No feel good message only, maar een eerlijke, scherpe en open boodschap in het licht van de Bijbel én de gezondheidswetenschappen. Bewaak je hart boven alles, want daaruit zijn de uitingen van het leven (Spreuken 4:23). 

Beluister en abonneer op:

Luister naar de laatste aflevering van de podcast!

Reviews van podcast luisteraars:

Laura Schoenmaker Wat zou het leuk zijn als er weer nieuwe podcasts komen! Gisteravond was zo'n avond waarop het allemaal even niet leuk was. Maar met een kop thee, een notitieblok en jouw podcastserie over "positieve mindset" de Bijbel induiken bleek een heel prettige vrijdagavond besteding. Het gaf heel veel rust en met een hart gevuld door God ben ik gaan slapen. 


Geen idee of dit je bedoeling was toen je de podcast opnam, maar het is voor mij een soort stille tijd / studietijd met God. En zeker nu met corona zeer waardevol. Dankjewel daarvoor!

Annelies Barendregt Wauw! Zojuist in alle rust de tijd genomen om je podcast over LoA te luisteren. Wát verhelderend! Laatste maanden was ik zoekende in dit onderwerp, het dook overal op en het was heel aantrekkelijk om hierin mee te gaan. De bijbelteksten die jij noemt in je podcast las ik ook, maar jij weet zo helder en strikt uit te leggen wat het verschil is in de onderliggende filosofie tussen LoA en Christendom. Inmiddels stuur ik je podcasts altijd door naar andere mensen, omdat ik zelf elke keer zo geraakt en bemoedigd word! Ik ben zo onwijs dankbaar dat ik je heb gevonden.

Transformation happens when your brain meets Gods love, truth & power!

~ Tessa van Olst ~