Heb Jij Het Gratis Boek Al?

Tessa geeft dit boek weg. Geen uitzonderingen. Je betaalt alleen verzendkosten.

Samen opstaan tegen depressie met de waarheid en liefde van God.

~ II Korinthe 10:4-5 ~


"Een boek met een boodschap van hoop, overwinning en kracht in de strijd met depressie, destructieve gedachten en negativiteit."


Als je lijdt aan depressiviteit, lijkt het misschien of je levenslang gekregen hebt. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Dat laat het verhaal van Tessa zien. Na ruim tien jaar zwaar depressief te zijn geweest, vond ze de weg terug omhoog. Ze heeft ervaren hoe God haar bevrijdde door zijn krachtige liefde en waarheid. Ze ontdekte hoe ze depressie blijvend kon overwinnen en is er nu al twaalf jaar vrij van. De inzichten die Tessa geholpen hebben om haar depressie te overwinnen, kunnen ook jou helpen eruit te komen.


Depressie ontwapend is een persoonlijk getuigenis, ondersteund door wetenschappelijke inzichten en Bijbelse lessen. Ook bevat
het boek tips en handvatten om zelf uit depressie te komen. Tessa’s verhaal is herkenbaar, makkelijk leesbaar en praktisch. Tijdens het lezen leer je denkpatronen te veranderen en je leven weer op de rit te krijgen. De simpele en haalbare stappen in Depressie ontwapend helpen ook jou de weg omhoog weer te vinden.


Niet alleen goed om te lezen als je kampt met depressie, maar ook als je wilt leren je denken te vernieuwen, leugens in je denken wilt afbreken of belemmerende patronen wilt doorbreken in je leven samen met God.


Tessa ontving tevens duidelijk de opdracht van God om dit boek minimaal 5000x te gaan weggeven. Samen met de partners en donateurs van Tessa van Olst Ministries staat ze voor deze missie, zodat mensen met depressie bemoedigd en toegerust worden om zodoende niet langer slachtoffer te blijven, maar overwinnaar te worden.